NA(H) - Zorg op Maat

Aanmelden

De nieuwsbrief van de onderzoekslijn NA(H)-zorg op maat verschijnt 2x per jaar. Hieronder kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.


Het aanmeldformulier is tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog een keer.

Archief

Nieuwsbrieven 2020

Juni 2020, al vier maanden zijn de maatregelen tegen corona in het hele land van kracht.

In de eerste weken na 16 maart namen veel mensen met hersenletsel contact met ons op, ze vertelden welke impact de maatregelen op hen hadden.

Studenten van Windesheim konden plotseling niet meer op hun stageplaatsen terecht en daarom besloten we alternatieve stageplekken aan te bieden.

In de afgelopen maanden zijn er 40 matches geweest tussen studenten en mensen met NAH, die hun verhaal vertelden over de uitwerkingen van de maatregelen. In deze nieuwsbrief lichten we een tipje van de sluier op.

 

Veel projecten van de onderzoekslijn gingen door, al dan niet in gewijzigde vorm, zoals bijvoorbeeld het NAH – Kennisnetwerk en de ontwikkeling van ReMinder binnen het project Casemanagement. Nieuwe ontwikkeling betreft de betrokkenheid van de onderzoekslijn bij de inrichting van de Expertisecentra en Regionale zorgcentra NAH+ en de inrichting van het daaraan gekoppelde kennisnetwerk. Ook hierover lees je meer in deze nieuwsbrief.